NoutăţiBUCURIA NOASTRA ESTE SI BUCURIA VOASTRA!

La Coresi Shopping Resort, visele devin realitate in fiecare clipa! Ne-am bucurat, alaturi de voi, de un an magic, cu bucurie zi de zi si culoare! Am reusit sa cream impreuna amintiri memorabile si experiente de neuitat, in acest an al emotiilor frumoase in care ne-am cunoscut, ne-ati fost alaturi si ne-am descoperit pasiuni comune!


Acum, dupa ce am sarbatorit impreuna prima aniversare, vrem sa impartasim cu voi bucuria distinctiei „Proiectul Anului" obtinuta de Coresi Shopping Resort la cea de-a 11-a editie a Galei SEE Real Estate Awards 2016, precum si premiul pentru Retail Developer of the Year câstigat de Immochan România! Energia pozitiva pe care o resimtim zi de zi se reflecta in tot ceea ce facem, iar acest premiu este o onoare si o dovada ca impreuna putem crea lucruri minunate!


Pentru noi toti, Coresi este mai mult decât un proiect - este acel sentiment sincer, unic si motivant care ne face mereu sa realizam cât de norocosi suntem sa va avem alaturi si sa putem construi impreuna!
Coresi Shopping Resort, centrul comercial dezvoltat de Immochan in Brasov, a atras peste 8 milioane de vizitatori in primul an de la lansare. Coresi a inregistrat performante de trafic inca de la deschidere, depasind 1.000.000 de vizite doar in prima luna. Peste 22.000 de vizitatori s-au bucurat zilnic de o experienta inedita la cumparaturi, Coresi devenind in scurt timp parte din comunitatea brasoveana si din intreaga regiune.
Pentru toate acestea va multumim voua, celor care sunteti parte din acest proiect ambitios, si va asteptam in continuare sa ne bucuram impreuna de experienta Coresi!

Str. Zaharia Stancu nr. 1, Braşov

Orar Luni - Duminică
Galerie: 10:00 - 22:00
Hipermarket: 08:00 - 22:00

Informaţii utile

Auchan Cinema One