Coresi Shopping Resort este despre oameni! Despre povestea fiecăruia dintre noi, despre bucuria de a împărtăși , despre pasiuni, încredere și asumare! Misiunea noastră, dincolo de orice spirit comercial, este să fim un catalizator, să reunim diverse comunități – artiști, sportivi, tineri, familii și copii – să oferim un loc al bucuriei simple și un sprijin acolo unde este nevoie.

La Coresi Shopping Resort credem cu tărie în puterea comunității și în magicul “împreună”. Aici contorizăm audiența centrului comercial în zâmbetele celor care ne trec pragul și al prieteniilor pe care le-am consolidat cu încredere și emoție. Ne bucurăm să fim parteneri de fapte bune și în acest an pentru proiectul  Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei.  În luna august vă invităm să descoperiți împreună cu noi  cum se pregătește  o nouă generație de viitori meseriași și cum ne putem implica activ în susținerea lor!

 

Calendarul #DeMeserie al Taberei:

29 iulie-4 august 2018 – #DeMeserie: Mecanic. 60 de viitori mecanici vor recondiționa biciclete colectate în cadrul campaniei Bicicleta Meseriașă, coordonați de mentorul seriei, Gabi Onofrei, Președintele Federației Naționale de Drift. Pe 3 august, la Coresi Shopping Resort, elevii le vor oferi bicicletele readuse la viață noilor proprietari – copii din medii defavorizate, din Brașov.

5 august-11 august 2018 – #DeMeserie: Constructor. 60 de viitori constructori vor realiza un spațiu de studiu și relaxare în cadrul Coresi Shopping Resort, sub coordonarea mentorilor seriei constructorilor, arhitecții Ina German (Zest Collective) și Zoran Popovici (Edukube). Pe 10 august inaugurăm spațiul pentru public printr-o piesă de teatru susținută de Cuibul Artiștilor.

19-25 august 2018 – #DeMeserie: Electrician. 60 de viitori electricieni vor construi prima Stație de Mobilitate Electrică pentru mijloace de transport eco – trotinete, biciclete sau alte dispozitive electrice. Ei vor lucra sub coordonarea inițiatorilor proiectului EFdeN, Claudiu Butacu și Mihai Toader-Pasti, mentorii seriei. Pe 24 august o inaugurăm la Coresi Shopping Resort.

26 august-1 septembrie 2018 #DeMeserie: Bucătar-ospătar. 60 de viitori ospătari și bucătari vor lucra în cadrul atelierelor practice de specialitate sub coordonarea mentorului seriei, Chef Cezar Munteanu. Pe 31 august, la Coresi Shopping Resort, tinerii vor oferi publicului o experiență gastronomică pregătită #DeMeserie.