Ești offline

Act adițional nr. 1 LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI “Tombolă cu premii concurs săptămânal Facebook/Website Coresi Brașov”


Campania promoționala cu premii “Tombolă cu premii concurs săptămânal Facebook/Website Coresi Brașov” (in continuare „Campania”) este organizata si desfășurata de către societatea Ceetrus Romania S.R.L., cu sediul social în Mun. București, Str. Braşov, nr. 25, Clădirea de Birouri, etaj 5, Sector 6, Bucureşti, număr de înregistrare la Registrul Comerţului J40/14883/2007, cod unic de înregistrare RO 22217990, contul nr. RO64 BRDE 450S V708 4467 4500 deschis la BRD GSG, reprezentată prin BOȘCU SORINA-SILVIA, si in calitate de Organizator a decis modificarea Regulamentului Oficial, in următoarele condiții:
Având in vedere, dreptul Organizatorului prevăzut de art. 1.4. din Secțiunea 1, de a modifica sau schimba Regulamentul, fără o informare prealabilă, precum și dreptul de a suspenda și/sau înceta și/sau întrerupe desfășurarea Concursului, orice modificare/completări aduse prevederilor Regulamentului fiind cuprinse în acte adiționale si comunicate către public prin publicarea lor pe pagina de Facebook – Coresi Shopping Resort.
Regulamentul se modifica astfel:
 
 1. Se modifica art. 5 punctele 5.1. si art. 5.1.2. din SECTIUNEA 5. PREMIILE SI VALOAREA ACESTOR PROCEDURA DE ACORDARE A PREMIILOR, astfel:
Articolul  5.1.
- conținutul art. 5.1.1. va fi următorul: Premiile saptamanale: 2 invitații/saptamana la film valabile la Cinema One din Coresi Shopping Resort de luni până joi între orele 10:00 și 17:00 la orice film mai puțin avanpremiere și filme 3D. Invitațiile au o valabilitate de cel mult 30 zile.
 
Nume premiu Descriere Cantitate Valoare
Invitații la film Valabile de luni până joi în intervaul 10:00 – 17:00 8/LUNĂ 21  LEI/fiecare

- continutul art.5.1.2.: Saptamanal va fi acordat un premiu suplimentar care poate consta într-un Card Cadou emis de catre Magazinele prezente in Centrul Comercial Coresi Shopping Resort si care practica acest tip de serviciu sau contravaloarea cumparaturilor in limita a 500 de lei, realizate de catre Castigator, in cazul in care Magazinul preferat nu ofera acest tip de Card Cadou. Pentru eliminarea oricarui dubiu, Castigatorul are posibilitatea de a-si alege Magazinul din Centrul Comercial Coresi Shopping Resort emitent al Cardului Cadou, singurele limitari fiind cele legate de suma ( 500 de lei) si de practica Magazinului din Centru Comercial in cea ce priveste emiterea cardului cadou.
Articolul 5.2.
In perioada 24 februarie – 31 martie 2020 extragerile premiilor saptamanale, se vor face in fiecare zi de luni orele 14.00 utilizând platforma online tragerilasorti.ro, (conform mecanismului descris la art. 6). Premiile vor putea fi ridicate personal de câștigători din Coresi Shopping Resort, de luni până duminică în intervalul 10:30 – 21:00 în baza unui act care poate certifica identitatea, de la biroul Infodesk din intrarea Piata cu Copaci, adresa: Strada Zaharia Stancu nr. 1, de la unul din reprezentanții centrului comercial.  
 
Nume premiu Descriere Cantitate Valoare totala
Invitații la film Valabile de luni până joi între orele 10:00 și 17:00 ___2/săptămână ___RON minim
Carduri cadou/ contravaloarea sumei de 500 de lei ( art.5.2.2) Incărcare carduri de cumpărături  cu 500 de lei _1_/saptamana ____500____ lei

Valoarea totala lunară a premiilor  nu va fi mai mare de 2.168 de lei.

Desemnarea câștigătorilor premiilor mentionate la art. 5.1. se va face prin tragere la sorți prin platforma software www.tragerilasorti.ro săptămânal -in fiecare zi de luni- orele 14:00. Organizatorul are obligația de a anunța câștigătorii pe pagina de Facebook – Coresi Shopping Resort - https://www.facebook.com/CoresiBrasov/.
B. Se modifica art.6 punctul 6.2.1. din SECTIUNEA 6. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE, astfel:
Articolul 6.2.1. Toate concursurile online organizate de Coresi Shopping Resort în perioada 24 februarie – 31 martie 2020 vor începe în fiecare zi de luni, la ora 14:00 și vor fi anunțate printr-o postare pe pagina oficială de facebook. Extragerea câștigătorului va fi efectuată potrivit procedura explicată în regulament la ART 6.  cu mențiunea că ziua extragerii va fi luni, după ora 10:00, iar anunțarea câștigătorului se va face la ora 12:00, pe pagina oficială de facebook Coresi Shopping Resort și pe site-ul oficial așa cum este menționat în regulamentul de concurs.
C. Prezentul Act Aditional face parte din RegulamentuI Campaniei, pe care il completeaza in consecinta, restul dispozitiilor acestuia ramanand neschimbate.

Prezentul Act Adițional a fost semnat si autentificat in prezenta unui Notar Public intr-un exemplar original si mai multe copii duplicat.

 Organizatorul:
SC CEETRUS ROMANIA SRL
       Prin reprezentant,
   BOȘCU SORINA-SILVIA
 

Notificare de prelucrare a datelor cu caracter personal

 
 1. Cine suntem
CEETRUS este un dezvoltator imobiliar mixt ce gestionează 23 de galerii și centre comerciale în 15 orașe.
 1. Date personale pe care le prelucrăm
CEETRUS este un operator de date cu caracter personal, împreună cu Facebook în calitate de operator asociat. Relația dintre noi este gestionată de Anexa de Protecție a Datelor (Data Protection Addendum) operator – operator asociat disponibilă aici: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum
Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:
 • Nume și prenume
 • Facebook ID
 • Telefon
 • Adresă de livrare premiu
 • Postare voluntară pe pagina CEETRUS.
 • Evaluarea unei locații CEETRUS
Pentru detalii privind datele cu caracter personal colectate de către Facebook vă rugăm vizitați https://www.facebook.com/policy.php.
 1. De ce avem nevoie de ele
Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

În temeiul respectării termenilor și condițiilor unui concurs de Social Media CEETRUS:
 • Nume și prenume – ne trebuie această informație pentru a vă contacta
 • Facebook ID - ne trebuie această informație pentru a vă contacta
 • Telefon - ne trebuie această informație pentru a vă contacta
 • Adresă de livrare premiu - ne trebuie această informație pentru a vă putea livra premiul
 • Postare voluntară pe pagina CEETRUS– aici puteți pune informații care să cuprindă inclusiv date cu caracter personal nesolicitate. Postarea trebuie să respecte regulile Facebook. Pentru datele cu caracter personal ce pot să fie cuprinse în postare (imagini, nume etc) sunteți operator de date cu caracter personal și sunteți responsabili de respectarea tuturor principiilor GDPR ce se aplică operatorilor de date cu caracter personal.

În temeiul interesului legitim de a oferi răspunsuri la postările pe pagina CEETRUS:
 • Nume și prenume – ne trebuie această informație pentru a ști cu cine discutăm
 • Facebook ID - ne trebuie această informație pentru a ști cu cine discutăm
 • Postare voluntară pe pagina CEETRUS – aici puteți pune informații care să cuprindă inclusiv date cu caracter personal nesolicitate. Postarea trebuie să respecte regulile Facebook. Pentru datele cu caracter personal ce pot să fie cuprinse în postare (imagini, nume etc) sunteți operator de date cu caracter personal și sunteți responsabili de respectarea tuturor principiilor GDPR ce se aplică operatorilor de date cu caracter personal.
 • Evaluarea unei locații CEETRUS – folosim această informație opțională pentru a ne îmbunătăți serviciile
 1. Ce facem cu ele
Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în cadrul companiei CEETRUS situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc pe serverele Facebook.
Datele dumneavoastră cu caracter personal pentru concursuri mai sunt prelucrate și de tragerilasorți.ro. Către acest serviciu sunt transmise doar date pseudonimizate, ID-uri ale unor participanți la concurs.
Datele dumneavoastră cu caracter personal din cadrul evaluărilor mai sunt prelucrate și de către Customer Labs, DADE Media Cons, MAGISTER Ludi și Pixel Enterprise în calitate de persoane împuternicite pentru CEETRUS România, firme ce oferă serviciile de centralizare feedback-uri și de răspuns la feedback-uri.
Datele dvs cu caracter personal sunt de asemenea prelucrate de către Facebook în calitate de operator. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal vă rugăm consultați politica Facebook de prelucrare a acestor date la https://www.facebook.com/policy.php
 
 1. Cât timp păstrăm datele cu caracter personal
Datele dumneavoastră cu caracter personal din cadrul postărilor sau evaluărilor de pe pagina de Facebook vor fi păstrate indefinit sau până când decideți să vă ștergeți postarea sau să solicitați ștergerea datelor dvs cu caracter personal.
Datele dumneavoastră cu caracter personal din cadrul concursurilor vor fi păstrate timp de 3 luni de zile de la încheierea concursurilor.
Facebook în calitate de operator ține aceste date în conformitate cu politica lor de prelucrare a datelor ce poate fi consultată la https://www.facebook.com/policy.php
 
 1. Care sunt drepturile dvs?
Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactați la digital.romania@ceetrus.com.
Dacă doriți să înaintați  o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail dpo.romania@ceetrus.com. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.
Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care Facebook le deține despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor conform politicii lor de prelucrare a datelor cu caracter personal. Pentru exercitarea acestor drepturi vă rugăm contactați https://www.facebook.com/policy.php
De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.

 

Cookies

Acest site folosește cookie-uri

Cookie-urile sunt folosite pentru buna funcționare a acestui website și pentru a dezvolta îmbunătățiri ale acestuia pentru a vă oferi o experiență mai bună, pentru personalizarea conținutului și a publicității, pentru activarea caracteristicilor social media și analiza de trafic. Prin continuarea navigării pe acest site acceptați utilizarea cookie-urilor.

Necesare
Permanente
Statistici

Detalii

Alege cookie-urile pe care le accepți